TCB_banner_all.png
Notification.jpg
SEF8M_logo.jpg

Buitensirene

Buitensirenes en sirenes worden vaak over het hoofd gezien ten gunste van stille alarmsystemen. Het doel van een alarm is net om een ​​noodsituatie bekend te maken en te alarmeren door middel van een luide sirene en een helder, knipperend flitslicht.

Eerst en vooral is de sirene een in-your-face afschrikmiddel voor een indringer die weet dat het huis beschermd is en dat hij gedetecteerd werd. Omdat de sirenes niet gemakkelijk worden genegeerd, waarschuwen deze zowel de buren als iedereen in het huis. De flitser kan met name de hulpdiensten of een bezorgde buurman helpen bij het lokaliseren van het gevaar.

DT7435-UKPIR_lo.jpg
camir-f1.jpg

Bewegingssensoren

Honeywell bewegingssensoren kunnen een gebied zo groot als 16 x 22 m beveiligen. Dat betekent dat u meerdere plaatsen/kamers met veel verkeer in uw huis kunt beveiligen met slechts één of twee sensoren. Beweging zal de sensor activeren en uw alarmsysteem in werking laten treden of onze 24/7 monitoringprofessionals waarschuwen om hulp te sturen bij inbraak.

 

Betrouwbare verificatie van alarmen is een cruciaal onderdeel van een beveiligingssysteem. De CAMIR-F1 biedt een beeldverificatie-oplossing waarmee de eindgebruiker of de meldkamer zelf in staat is de echtheid van een alarm te verifiëren. Dit geeft een meldkamer de kans om adequaat te handelen bij een melding van inbraak om valse alarmen uit te sluiten en daarmee verbandhoudende kosten te vermijden. Daarbij dienen de beelden als bewijs voor inbraak en helpen bij de identificatie van de dader.

 

Wij zijn dol op huisdieren bij Secure Electronics en willen ervoor zorgen dat uw beveiligingssysteem hiermee rekening houdt. Onze professionele installateurs kunnen de gevoeligheidsniveaus van uw bewegingsdetectoren instellen op basis van de grootte van uw huisdier. Zo bent u gerust dat de indringer wordt gevat en niet uw geliefde huisdier.

do8m.jpg

Raam- en deurcontacten

Uw beveiligingssysteem moet aansluiten aan de behoeften van uw woning. Daarom bieden wij draadloze sensortypes aan om u gemoedsrust en bescherming te bieden. 

37b241_ac7439db204142eb811255b5028c18a3~
teleco_family_1_3.jpg

Handzender en paniekknop

Eenvoudige knoppen met gemakkelijk te begrijpen pictogrammen. Maak je nooit zorgen over het opnieuw vergeten van je beveiligingscode. Met de handzender kunt u uw systeem in- of uitschakelen met één druk op een knop.

De slanke, compacte handzender past aan uw sleutelhanger, in een zak, rugzak of handtas.
Hiermee kunt u eenvoudig zonder code uw systeem aan- of uitschakelen en eveneens om hulp roepen als er zich een noodsituatie rond uw huis voordoet.

SMPG-EU-238x300.png

Domotica: smartplug

De smartplug stekker maakt het eenvoudig om de beveiliging van de woning te voltooien die wordt beschermd door domotica functies tot 3600W (bv controlelampjes of verwarming), met behulp van het toetsenbord, afstandsbediening of mobiele applicatie Total Connect 2.0E .

total_connect_box-300x237.png

Centrale

Zonder toetsenbord, lampje of sirene is de Total Connect Box een compacte, betrouwbare en discrete beveiligingsoplossing voor elk type interieur. De Total Connect Box central integreert een Ethernet-module, een GSM / GPRS-module en een optionele WiFi-module, waardoor de keuze van de internetverbinding volgens de apparatuur van de gebruiker overbodig wordt en dus de doorgang van een netwerkkabel wordt vermeden.

index.jpeg

Binnensirene

De sirene binnenshuis is is zéér effectief door het sterke geluid wat de indringers zenuwachtig maakt. Dit verzekert een extra beveiliging voor uw gezin.

 

37b241_38307414bbf94691a049576844024933~

Rookmelder

Wanneer elke seconde telt, kunnen rookmelders de eerste tekenen van brand detecteren. Ons alarmsysteem verwittigt direct de meldkamer en stuurt  u een sms of notificatie.

 

Uw huisdieren kunnen het alarm van de rookmelder horen, maar kunnen geen hulp inroepen. Met de gecontroleerde rookbeveiliging van Secure Electronics waarschuwen wij u bij het eerste teken van gevaar. Het is een eenvoudige manier om voor uw huisdieren te zorgen, zelfs als ze alleen thuis zijn.

095eadd62945f53ec902bcb4686e737f26dc2725

Tags - badges

Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om uw alarm aan en uit te zetten. Ook voor kinderen is dit een fijne manier om met een alarmsysteem om te gaan.

Notification.jpg

Total Connect 2.0E web-app

Total Connect 2.0E is een eenvoudig te gebruiken applicatie voor de ganse familie. Total Connect 2.0E is onderdeel van de Honeywell Cloud Services en is een webtoepassing, wat inhoudt dat het toegankelijk is op een computer, smartphone of tablet. Total Connect 2.0E beschikt over basisfuncties zoals het aan- en uitschakelen van het alarmsysteem op afstand en het ontvangen en ophalen van kleurenfoto's via onze nieuwe
CAM-PIR-sensoren met ingebouwde camera's.

22.PNG

Klavier

Het codeklavier van de Total Connect Box is een designvol codeklavier dat zich in elke ruimte perfect aanpast aan het interieur. Eveneens uitgerust met verlichte display. Het klavier geeft de mogelijkheid om ook via een badge het systeem te bedienen.

Maak een afspraak

met onze expert bij

u thuis

Bel gratis

met onze expert voor

advies

Maak een afspraak

met onze expert in

onze toonzaal

Maak een afspraak

met onze expert bij

u thuis

Bel gratis

met onze expert voor

advies

Maak een afspraak

met onze expert in

onze toonzaal